top of page
B&D-243.jpg
Voor bruidsparen die het perfecte plaatje durven los te laten voor spontane beelden en waarde hechten aan echte momenten.

Bruidsfotografie

Na het eerste kennismakingsgesprek voelde het al goed: haar warme persoonlijkheid en creatieve blik was precies wat we zochten. Annelene dacht mee (ze stelde bijvoorbeeld voor om de geloften tijdens de shoot uit te spreken) en voerde onze wensen helemaal door.

 

Al onze vrienden en familie zijn ook helemaal onder de indruk van de foto’s. De speciale momentjes heeft ze vastgelegd. Juist die momentjes die we niet door hadden op de dag zelf. Als we weer een fotoshoot willen zou ik die zeker weer bij Annelene plannen. Haar oog voor detail maakt haar een hele goede fotograaf. Nogmaals bedankt voor het prachtig vastleggen van onze dag!

Martijn & Patrice 

Zij gingen jullie voor

Wat mooi dat jullie gaan trouwen. Ik bewonder de stap die jullie hopen te zetten. 

Jullie huwelijk start met de bruiloft en deze dag (of dagen) zijn een ijkpunt in jullie relatie. Hoe jullie het ook vieren, het zijn momenten die je je wilt herinneren zoals ze waren.

De kleine en grote momenten vormen het verhaal van jullie bruiloft. Om deze momenten te vangen, beweeg ik mij ongedwongen op jullie bruiloft en ga ik rustig mijn eigen gang. Ik leg vast wat er gebeurt. 

 

Het verhaal van jullie bruiloft wordt gevormd door hoogtepunten zoals jullie geloften en de openingsdans, maar juist de momentjes tussendoor maken jullie verhaal compleet. De momenten die niet gepland zijn en niet in scène staan. Ik laat gebeuren wat er gebeurt en leg dit vast. Zo vind ik een beeld van je tante die vol bewondering de gedekte tafels bekijkt, belangrijker dan een geregisseerd beeld van de naamkaartjes. 

 

Elke bruiloft is uniek en juist de tussendoor momentjes maken dat er geen tweede serie van jullie bruiloft bestaat.

Het bruidspaar dat bij mij past

Zijn zichzelf

Jullie vieren jullie liefde op een manier die bij jullie past. Niet omdat iedereen het zo doet, maar omdat jullie er waarde aan hechten. Jullie durven uiting te geven aan de liefde voor elkaar en de mensen om jullie heen.

Hechten meer waarde aan het hele verhaal dan aan het Instagram-plaatje

Jullie durven het perfecte plaatje los te laten voor beelden van momenten zoals ze waren. Soms iets minder Insta-perfect, maar gewoon zoals het was. Juist dat zijn de foto's met een 'wauw' effect.

Vertrouwen mij

Vertrouwen is key. Je wilt niet bezig zijn met de vraag of alles wel goed op beeld komt. Het vastleggen van waardevolle momenten lukt het beste zonder de druk van ‘perfecte’ of ‘verplichte’ plaatjes. Laat mij mijn gang maar gaan, dan komt het goed ;)

Verhalen

T&L-286.jpg

Klaarmaken bruid Janica

First Look Henk en Emma

H&E-99.jpg
H&E-101.jpg
H&E-104.jpg
H&E-106.jpg
H&E-110.jpg
H&E-114.jpg
H&E-115.jpg
H&E-116.jpg

Feliciteren Jeroen en Hester