top of page
J&I-498.jpg
Wat leuk om je hier te treffen! Gaan jullie trouwen of neem je gewoon een kijkje?
 
Op deze pagina kun je inspiratie opdoen, andere bruiloften bewonderen en lees je meer over mijn werkwijze.

Bruidsfotografie

Ik leg jullie dag puur, ongedwongen en tot in de details vast. Dit zijn niet alleen de foto’s van jullie als bruidspaar, maar ook van jullie gasten, spontane momenten en de omgeving. De trotse blik van opa, de stiekeme traan van mams, het eerste biertje met je vrienden en jullie eerste kus als man en vrouw. Deze momenten zijn onbetaalbaar en met de jaren neemt de waarde alleen maar toe. Alle beelden samen vertellen het verhaal van jullie bruiloft, dit leg ik met liefde voor jullie vast.

M&P-362.jpg

Martijn & Patrice

Na het eerste kennismakingsgesprek voelde het al goed: haar warme persoonlijkheid en creatieve blik was precies wat we zochten. Annelene dacht mee (ze stelde bijvoorbeeld voor om de geloften tijdens de shoot uit te spreken) en voerde onze wensen helemaal door. Ik had een pinterest bord gemaakt voor foto’s met vriendinnen en deze heeft ze allemaal uitgevoerd. Het zijn hele toffe foto’s geworden. Al onze vrienden en familie zijn ook helemaal onder de indruk van de foto’s. De speciale momentjes heeft ze vastgelegd. Juist die momentjes die we niet door hadden op de dag zelf. Als we weer een fotoshoot willen zou ik die zeker weer bij Annelene plannen. Haar oog voor detail maakt haar een hele goede fotograaf. Nogmaals bedankt voor het prachtig vastleggen van onze dag!

Annelene photography op jullie bruiloft?

Aanvraag

Zijn jullie enthousiast geworden over mij, mijn werk en werkwijze? Door het contactformulier in te vullen, komen we met elkaar in contact! Ik zal jullie mijn trouwbrochure met gedetailleerde informatie toesturen en laat jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum. 

 

Kennismaken

Jullie enthousiast en ik beschikbaar? Laten we elkaar beter leren kennen. Jullie zijn bij mij thuis, op Urk, welkom voor koffie en een taartje. We bespreken al jullie wensen en ideeën. In het gesprek kijken we of jullie verwachtingen in lijn liggen met mijn werkwijze en stijl. 

 

Offerte 

Aan de hand van jullie wensen stel ik een offerte op. Jullie kunnen zo alles nog een keer rustig doorlezen. Offerte goedgekeurd? Dan is de datum definitief voor jullie gereserveerd!

Contact

Om jullie te ondersteunen in alle voorbereidingen voor de bruiloft zal ik tips delen en kunnen jullie al je vragen stellen. Vragen rondom fotografie, maar ook daarbuiten. Ik help jullie graag, het is tenslotte niet mijn eerste bruiloft ;)

 

Telefoontje

Een week voor de bruiloft bellen we met elkaar om de hele dag nog eens door te lopen. De laatste loodjes zijn nu echt een feit!

Trouwtijd!

De dag waar we het zo lang over hebben gehad, zoveel voorbereidingen en dan is het zover. Ik ontmoet jullie op de afgesproken tijd. Je hoeft je niet druk te maken om mij, ik ga lekker mijn gang en ik leg alles vast zoals het is. Aan het begin voelt een klikkende camera misschien wat onwennig, maar geloof mij, binnen de kortste keren ben je hem helemaal vergeten!

G&A-607.jpg

Alvast wennen

aan de camera?

Boek een pre-weddingshoot met 25% korting.

SWIPE

Festival bruiloft van Joas en Inge

Intieme bruiloft van Herman en Janica